Selecteer een pagina

Herken je dit?

Je leeft op de automatische piloot en veel voelt als moeten. Je doet op heel veel vlakken enorm je best, maar dit helpt niet om je zekerder te voelen. Het leven draait vooral om de buitenwereld. Je voelt je vaak onbelangrijk en van binnen ervaar je snel stress en onrust. Als dit het is, moet je concluderen dat jouw leven je op deze manier niet gelukkig maakt. Regelmatig vraag jij je af hoe lang je dit nog zo vol kunt houden.

Hoe zou het voor je zijn als…

  • je meer rust kunt gaan ervaren en je de dingen doet met zin en energie.
  • je een blijvende verandering doormaakt, waardoor je veel beter je grenzen kunt aanvoelen en aangeven.
  • je een leven kunt leven met anderen waarin het ongegeneerd over jou mag gaan.
  • jij het leven gaat leven waar jij voor kiest en waar jouw geluk in zit.

Dit is mogelijk als je ja zegt tegen mijn traject

Jouw Leven, Jouw Geluk

Wat houdt het traject precies in?

Het traject bestaat uit 7 sessies van 1 uur, waarvan in ieder geval 4 live (de overige 3 zijn online mogelijk indien de reistijd erg veel is). Het gehele traject duurt 3 maanden en je kunt tussen de sessies door onbeperkt contact leggen met mij per mail en/of app om te delen en ondersteuning te ontvangen tijdens jouw proces. Al jouw opgedane ervaringen en inzichten worden direct toepasbaar gemaakt in alledag. We gaan met dit traject oude (onbewuste) patronen blijvend veranderen naar nieuwe mogelijkheden, waardoor jij het leven kunt gaan leven wat jou gelukkig maakt.

Aan het eind van het traject

  • Heb jij de regie over je eigen leven
  • Voel je zin, meer rust en energie
  • Doe je de dingen die jij wilt doen
  • En houd je je bezig met wat er voor jou toe doet en waar jouw geluk in zit

Meld je nu aan of vraag een gratis inzichtsessie aan

Tevreden klanten

Layla maakt de dingen niet kleiner of groter dan ze zijn, maar precies zoals ze zijn. Met haar pragmatische aanpak ben je daardoor als je de praktijk binnenstapt al snel gegrond. Terug naar met beide voeten op de grond. Dit hielp mij om in het dagelijks leven minder in mijn hoofd te zitten. Door de wijze waarop Layla dat voorleeft en je dit in de sessies laat ervaren, bleek het ook voor mij weggelegd. Ik wist al dat ik het kon, maar door de sessies ontstond er bewustzijn op een dieper niveau in mijn lijf.

Het ‘Lekker in je vel’-traject startte ik, omdat dit niet moeilijk en zwaar hoeft te zijn en zo heb ik dit ook ervaren. Ik kan beter met angsten voor lichamelijke klachten omgaan. Als bonus heb ik geleerd nog dichter bij mezelf te blijven, zodat ik echt in mijn kracht kan komen. Soms was dat beangstigend en raakte het diepe snaren. Maar de inzichten werkten onbewust nog weken door en zijn voor het leven. 

De praktijk verliet ik vaak met een gevoel van ‘Hè, zo kan het ook’. Zelf verbaasd over dat het niet altijd moeilijk hoeft te zijn. Als je op een zijns-laag op zoek bent naar verandering, dan kan ik Layla van harte aanbevelen! 

Kim

Ik had al van alles geprobeerd, wel dat de klachten minder werden maar de oorzaak werd niet weggenomen. Om toch verder naar de oorzaak te zoeken ben ik het traject gestart bij Layla. Tijdens dit traject heb ik erg veel tools gekregen om tegen bepaalde situaties anders aan te kijken en veel meer mee te bewegen vanuit mijn lijf en niet vanuit het hoofd! Pas heb ik het traject afgerond en kijk ik terug op een hele bijzondere ervaring waarin ik mezelf de ruimte geef en niet altijd meer probeer ‘aan’ te staan.

Door een drukke baan, mantelzorg, groot verantwoordelijkheidsgevoel, moeder zijn, altijd aan staan, veel in m’n hoofd zitten, alle bordjes draaiende houden… heb ik me ziek gemeld omdat ik mij niet meer kon concentreren op mijn werktaken. Door de werkonderbreking, het coachingstraject, de mooie samenwerking tussen Layla en mij, even met mezelf bezig zijn heeft het mij heel veel gebracht en overzie ik alles weer en het werk geeft me weer energie. Uiteraard blijft het een uitdaging om niet weer in dezelfde valkuil te stappen, maar door de tools die ik van Layla heb gekregen heb ik een houvast!

Lieve Layla dankjewel voor deze bijzondere ervaring en reis die ik heb gemaakt om weer meer in het hier en nu te zijn! 

Linda

Meld je nu aan of vraag een gratis inzichtsessie aan

Meld je aan voor

mijn nieuwsbrief

Voor tips, de nieuwste blogartikelen, interessante acties of evenementen en... inzichten, waarom ik jou kan helpen!

Je hebt je met succes ingeschreven!