Selecteer een pagina

Diensten

9

Heb je last van spanning en onrust?

Ben je druk in je hoofd en kun je geen rust en ontspanning vinden in je lijf?

9

Last van pijn en/of je gevoel?

Heb je lichamelijke klachten die niet overgaan? Ben je je emoties niet de baas?

9

Wil je lekker in je vel zitten?

Maar heb je de oplossing nog niet kunnen vinden?

Spanning
Trauma

Hoe ga jij lekker in je vel zitten?

Door te voelen en veilig contact te maken met wat er is. Dit is de manier is om jouw eigen vermogens aan te spreken en te ontwikkelen als mens. Je lost blokkades op en maakt ruimte om te kunnen groeien en te herstellen.

Door in het moment aan te sluiten op wat er nodig is, stimuleren we telkens op optimale wijze jouw systeem. Om dit mogelijk te maken bied ik diverse diensten aan: haptotherapie, fysiotherapie op haptonomische basis, haptonomische massage, kickbokstherapie. Via deze wijze lukt het om met verschillende (complexe) problematiek goede resultaten te behalen.

“Mijn missie is om zoveel mogelijk mensen de kans te bieden om lekker in hun vel te zitten.”

Haptotherapeut, fysiotherapeut, ondernemer en ervaringsdeskundig

Mijn kennis doe ik niet alleen op door middel van werk en studie. Door zelf geconfronteerd te zijn met complex traumatische stress heb ik zelf heel wat ervaring op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en herstel. Een lange, intense weg die mij enorm veel gebracht heeft en nog steeds inspireerd om verder te groeien. Ik weet door wat ik heb mogen leren van clienten, maar ook vanuit mijn eigen verhaal wat er mogelijk is.

Door dit alles te bundelen ben ik een nieuwe onderneming begonnen met een duidelijke visie waarin voorop staat dat aan jezelf werken laagdrempelig moet zijn.

Herstel

Voel je eigen vermogen, maak ruimte voor herstel en groei.

Balans

Je denken en voelen in balans. Geen onrust, spanning en gepieker meer.

Herstel

De waardevolle vermogens van je lichaam ervaren, waardoor pijn en emoties je niet meer blokkeren.

Lekker in je vel

Zijn en leven naar wat jou goed doet.

Reviews

Vaak zeg ik tegen layla, wat een ontzettend verschil het is nu met toen ik bij je begon. Bijna 4 jaar geleden begonnen bij layla en wat heb ik veel geleerd en doorgemaakt met haar.

Fibromyalgie is in eerste instantie waarom ik bij haar begon, maar vele aspecten van mijn leven komen aan bod. Onze gesprekken, de haptotherapie en fysiotherapie op deze manier en nu ook de kickbokstherapie hebben me geleerd niet alleen maar in mijn hoofd bezig te zijn, maar te voelen, wat goed is voor mij en aandacht voor mezelf en mijn lijf en hoofd. Door deze combinatie heeft ze mij ook leren uitspreken hoe ik me voel en dat dat mag. Ze heeft me beter leren omgaan met de pijn en dus leefbaarder te maken.

Samen kijken we naar hoe het gaat, hoe ik me voel en wat ik kan, wat ik nodig heb. Layla is buitengewoon professioneel, open, toegankelijk , kan nog vele dingen opnoemen, maar vooral zo’n fijn en lief persoon. Dat belletje 4 jaar geleden was een van de beste beslissingen!

Elsbeth

Omdat ik veel stress ervaarde ben ik naar Layla gegaan. Layla heeft naar me geluisterd en vatte voor mij mijn gedrag als gevolg van wat er op de werkvloer gebeurde goed samen. Dat gaf mij veel inzicht in mezelf en ook veel overzicht over hoe ik werkte en de stress opbouwde.

Samen met haar aan de slag geweest via verschillende therapiesoorten, net wat er nodig was op het juiste moment. Ik heb het als heel prettig ervaren en ben nu al weer een tijdje lekker in mijn vel. Echt een aanrader. Heel blij dat ik zo goed geholpen ben!

Fleur

De oplossing ligt dichterbij jezelf dan je denkt.

Regelmatig zie ik clienten waar ergens in hun ontwikkeling van zich goed voelen en herstel het lichaam blokkeert. Zoek je hulp waar via het aanspreken van jouw lichaam er aandacht is voor zowel gevoel, gedachtes als gedrag? Wil je een balans kunnen vinden en lekker in je vel zitten? Neem dan contact op, ik kan je daarmee helpen.

Wil je niet meer zo door en is het tijd om nieuwe stappen te maken?!?

Laat je horen, dan kijken we samen hoe verder.

Veelgestelde vragen

Kan ik vergoeding krijgen van mijn zorgverzekering?

Voor een aantal van mijn diensten is het mogelijk (deels) vergoeding de krijgen bij je zorgverzekeraar. Zoals haptotherapie, dit zit in je aanvullende pakket. En bij fysiotherapie, je moet dan even checken of jouw verzekeraar niet-gecontracteerde fysiotherapie vergoed.

Mijn lijf voelt super kwetsbaar. Is kickbokstherapie dan niet veel te heftig?

Ook bij kickbokstherapie gaat het over voelen en ervaren. Het laat je contact maken met hoe je omgaat met jezelf, welke gevoelens en gedachtes daarbij voorbij komen. Kickbokstherapie brengt je in contact met jouw grenzen en spreekt jouw eigen vermogens aan zoals, kracht, vitaliteit en herstel.

Is haptonomie niet toch een beetje zweverig?

Haptonomie is juist heel concreet en basaal. Het is alleen lang niet zo bekend als bijv. psychologie of fysiotherapie, omdat het pas halverwege de vorige eeuw is ontstaan. Bij haptonomie wordt er geen scheiding gemaakt tussen lichaam, ziel en geest. Het kan als specialisatie binnen een bepaald vakgebied worden ingezet, zoals fysiotherapie op haptonomische basis. Maar iemand kan ook zijn opgeleid tot haptotherapeut, dit is dan een ander vak.

Ik heb al zoveel geprobeerd, waarom zou dit mij dan wel gaan helpen?

De kracht van mijn praktijk is dat ik niet in hokjes, labels, methodieken en/of protocollen denk en werk. Het gaat altijd over jou als mens, met alles wat daarbij hoort. En daar is aandacht en ruimte voor. De essentie is altijd: samen een manier vinden hoe we jou weer in contact kunnen brengen met het herstellend vermogen wat ieder mens inzich heeft. De manier waarop we dat kunnen gaan doen daar weet ik een hoop over en in wat het jou doet, ben jij de expert. Dus als we dit samen goed met elkaar afstemmen, heb ik er vertrouwen in dat het helemaal niet zo ingewikkeld hoeft te zijn om een oplossing te vinden.

Review

Al jaren reguliere klant bij Layla. Zij heeft mij geleerd blijvende orde te scheppen in de chaos van een druk bestaan. Ik heb geleerd om de stress en lichamelijke gevolgen waarmee ik kampte te kanaliseren en ik grijp bijna dagelijks terug op de aangereikte informatie. Het heeft mij veel inzicht gegeven in mijn eigen handelen en de valkuilen. Ik ben nu veel beter in staat om alles een juiste plek en prioriteit te geven en zit hierdoor veel beter in mijn vel!

Eddy

Zit je niet lekker in je vel en zoek je hulp?

Samen vinden we de oplossing!

Meld je aan voor

mijn nieuwsbrief

Voor tips, de nieuwste blogartikelen, interessante acties of evenementen en... inzichten, waarom ik jou kan helpen!

Je hebt je met succes ingeschreven!