Wil je op de hoogte blijven?

Schrijf je nu in voor mijn nieuwsbrief en ontvang: 

N

Tips!

N

De nieuwste blogartikelen!

N

Interessante acties of evenementen

N

Inzichten, waarom ik jou kan helpen!

nieuwsbrief

Over mij

Mijn visie en ervaring is dat aan jezelf werken helemaal niet ingewikkeld hoeft te zijn. Het gaat erom dat de manier van aanspreken bij jou als mens aansluit. Ik vind het belangrijk dat therapie: laagdrempelig is, voor iedereen toegankelijk is en mag zolang dat het nodig is. Ik benader mensen niet vanuit labels en protocollen.

Mijn expertise ligt op het gebied van centrale sensitisatie (overprikkeld systeem) t.g.v. trauma, burn-out, emoties, pijn en stress. Ik vind het facinerend hoe ieder mens, ieders lichaam zich anders uit. Om samen met iemand te mogen gaan onderzoeken waarop het systeem blokkeert en te ontdekken hoe iemand weer in beweging kan komen is telkens weer bijzonder. Ik ben overtuigd van ieders eigen kracht en vermogens. En bied graag hulp en ondersteuning in jouw proces van groei en herstel.

Meld je aan voor

mijn nieuwsbrief

Voor tips, de nieuwste blogartikelen, interessante acties of evenementen en... inzichten, waarom ik jou kan helpen!

Je hebt je met succes ingeschreven!