De regie over jouw gezondheid

met plezier en vertrouwen jouw leven leven

Herken je dit?

Je leeft voornamelijk op de automatische piloot en veel voelt aan als moeten. Je doet op heel veel vlakken je best, maar dit helpt niet om je beter te voelen en meer plezier te ervaren. Het leven draait vooral om door willen gaan, maar dat lukt telkens niet. Je voelt je vaak tekortschieten en van binnen ervaar je snel stress en weinig ontspanning. Als dit het is, moet je concluderen dat jouw leven je op deze manier niet echt gelukkig maakt. Je wil van je klachten af, je energiek en gezond voelen. Meer tijd en aandacht hebben voor jezelf, de mensen die je liefhebt en een groeiende onderneming. 

Hoe zou het voor je zijn als…

  • je meer rust en energie kunt gaan ervaren naast alle verantwoordelijkheden die je hebt
  • je een blijvende verandering doormaakt, waardoor je geen fysieke en/of mentale klachten hebt die jou afremmen in wat je het liefste zou willen
  • je de grip hebt over je gezondheid en vertrouwen vindt in je lichaam, waardoor je kunt gaan genieten van een groeiende onderneming
  • jij voldoende energie en aandacht hebt voor zowel je privé als je bedrijf en je niet telkens het gevoel hebt dat je tekort schiet

Dit is mogelijk als je besluit met mij te gaan samenwerken

en  Hoe dan? Dit zijn de mogelijkheden

TRAJECT GRIP OP JE GEZONDHEID

(Zowel live als online mogelijk)

Voor wie: voor iedereen die al langere tijd bezig is om zich beter te voelen, maar telkens weer last heeft van lichamelijke en mentale klachten en/of  te weinig energie. Hierdoor voelt het ondernemen zwaar en je bedrijf kan niet groeien zoals je het liefst zou willen door hoe je je voelt.

Hoe ziet dit eruit: Het traject duurt 3 maanden. Er zijn 6 1-op-1 sessies en tussentijds is er onbeperkt mail- en app-contact om al jouw inzichten en actiepunten direct te kunnen implementeren. We werken vanuit een concreet gezondheidsdoel waaraan je gaat werken. Hierin maken we de weg vrij om zowel fysiek, mentaal als op de energetische niveau ruimte te hebben om blijvend je gezondheid te verbeteren. Je gaat loslaten wat niet helpend is om een nieuwe beweging maken waardoor jouw probleem blijvend wordt opgelost. Een leven waarin je kunt genieten van ontspanning en plezier ondanks jouw verantwoordelijkheden. Rust in je hoofd en vanuit vertrouwen bewegen in jouw lijf.

De investering: naast je volle commitment om het geleerde te gaan integreren in jouw dagelijks leven kost dit traject €2250,- (betaling in 3 termijnen van €755,- is ook mogelijk). 

Resultaat: Grip op je gezondheid en de ruimte om blijvend te kunnen gaan herstellen. Meer energie, plezier en vertrouwen van waaruit jij kunt gaan leven in jouw privé en bedrijf. Jouw dromen en ambities waar kunnen maken zonder dat je aan jezelf voorbij gaat. 

WORKSHOP UIT JE HOOFD EN DICHTBIJ JEZELF, ZONDER POEHA

Tijdens deze workshop krijg je het belangrijkste inzicht om jezelf niet te verliezen in de drukte van alledag. En ik leer je hoe jij dit kunt gaan toepassen in jouw dagelijks leven. Waardoor je minder stress hebt, meer energie en gemakkelijker gaat herstellen. 

Dit zijn de laatste 3 workshops die ik op deze locatie (Limmen) geef en ik weet niet of deze ooit nog terug gaan komen voor deze prijs. Dus claim nu je plek!!

Investering is €35,- en 2 uur van je tijd

Leuk je hier te zien!!

BOOST JE GEZONDHEID VANUIT PLEZIER EN ONTSPANNING

Deze nieuwe werkvorm is speciaal ontwikkeld voor ondernemers die vanwege tijdgebrek de aandacht voor hun gezondheid blijven uitstellen en/of onvoldoende serieus nemen. Door dit programma laat je in zeer korte tijd los wat jou niet meer dient en heb je een concreet en haalbaar plan om nu wel het gewenste resultaat te behalen. Een fundering waar je altijd op kunt terug vallen. Waardoor je eindelijk de energie hebt om met vertrouwen in je lichaam en rust in je hoofd door te groeien naar jouw grootse ambities.

Heb je interesse? Mail dan naar info@laylafoks.nl dan plannen we een vrijblijvend gesprek in om samen te kijken of dit traject passend is voor jou.

Laat weten waar je tegenaan loopt en ik kijk met je mee naar voor jou de juiste oplossing

Tevreden klanten

Layla maakt de dingen niet kleiner of groter dan ze zijn, maar precies zoals ze zijn. Met haar pragmatische aanpak ben je daardoor als je de praktijk binnenstapt al snel gegrond. Terug naar met beide voeten op de grond. Dit hielp mij om in het dagelijks leven minder in mijn hoofd te zitten. Door de wijze waarop Layla dat voorleeft en je dit in de sessies laat ervaren, bleek het ook voor mij weggelegd. Ik wist al dat ik het kon, maar door de sessies ontstond er bewustzijn op een dieper niveau in mijn lijf.

Het traject startte ik, omdat ik weet dat lekker in je vel niet moeilijk en zwaar hoeft te zijn en zo heb ik dit ook ervaren. Ik kan beter met angsten voor lichamelijke klachten omgaan. Als bonus heb ik geleerd nog dichter bij mezelf te blijven, zodat ik echt in mijn kracht kan komen. Soms was dat beangstigend en raakte het diepe snaren. Maar de inzichten werkten onbewust nog weken door en zijn voor het leven. 

De praktijk verliet ik vaak met een gevoel van ‘Hè, zo kan het ook’. Zelf verbaasd over dat het niet altijd moeilijk hoeft te zijn. Als je op een zijns-laag op zoek bent naar verandering, dan kan ik Layla van harte aanbevelen! 

Kim

Ik had al van alles geprobeerd, wel dat de klachten minder werden maar de oorzaak werd niet weggenomen. Om toch verder naar de oorzaak te zoeken ben ik het traject gestart bij Layla. Tijdens dit traject heb ik erg veel tools gekregen om tegen bepaalde situaties anders aan te kijken en veel meer mee te bewegen vanuit mijn lijf en niet vanuit het hoofd! Pas heb ik het traject afgerond en kijk ik terug op een hele bijzondere ervaring waarin ik mezelf de ruimte geef en niet altijd meer probeer ‘aan’ te staan.

Door een drukke baan, mantelzorg, groot verantwoordelijkheidsgevoel, moeder zijn, altijd aan staan, veel in m’n hoofd zitten, alle bordjes draaiende houden… heb ik me ziek gemeld omdat ik mij niet meer kon concentreren op mijn werktaken. Door de werkonderbreking, het coachingstraject, de mooie samenwerking tussen Layla en mij, even met mezelf bezig zijn heeft het mij heel veel gebracht en overzie ik alles weer en het werk geeft me weer energie. Uiteraard blijft het een uitdaging om niet weer in dezelfde valkuil te stappen, maar door de tools die ik van Layla heb gekregen heb ik een houvast!

Lieve Layla dankjewel voor deze bijzondere ervaring en reis die ik heb gemaakt om weer meer in het hier en nu te zijn! 

Linda

Vrijblijvend onderzoeken wat ik voor je kan betekenen?!?

Meld je aan voor

mijn nieuwsbrief

Je hebt je met succes ingeschreven!