Selecteer een pagina

Jouw leven, jouw geluk!

Maak de weg vrij
Dit wil ik

Herken je dit?

Je leeft meestal op de automatische piloot en veel voelt aan als moeten. Je doet op heel veel vlakken enorm je best, maar dit helpt niet om meer plezier te voelen. Het leven draait vooral om de buitenwereld. Je voelt je vaak tekortschieten en van binnen ervaar je snel stress en weinig ontspanning. Als dit het is, moet je concluderen dat jouw leven je op deze manier niet echt gelukkig maakt. Ergens voel je dat er meer in je zit dat aandacht mag krijgen en in je hoofd vind je toch vaak weer een reden om nog even zo vol te houden.

Hoe zou het voor je zijn als…

  • je meer rust kunt gaan ervaren en je de dingen doet met zin en energie.
  • je een blijvende verandering doormaakt, waardoor je met gemak je eigen grenzen kunt aanvoelen en aangeven.
  • je jouw leven leeft en je jezelf en anderen daar bemoedigend in kunt aanspreken.
  • jij het leven gaat leven waar jij voor kiest en waar jouw geluk in zit.

Dit is mogelijk als je ja zegt tegen mijn traject

Jouw Leven, Jouw Geluk

Wat houdt het traject precies in?

Het traject duurt 3 maanden. We werken vanuit een concrete door jou geformuleerde doelstelling en gaan samen je verlangen bereikbaar maken. We maken de nieuwe inzichten, veranderingen direct toepasbaar in het dagelijksleven. Hierdoor heb je na 3 maanden een prachtige, blijvende basis neergezet waarmee jij verder kan in jouw leven.

We gaan voor 3 mnd samen een commitment aan, wat wil zeggen dat je onbeperkt contact met mij kunt opnemen via mail of app. Daarnaast plannen we 7 1 op 1 sessies van een uur. Waarvan in ieder geval 4 live (de overige 3 zijn online mogelijk indien de reistijd erg veel is). We gaan met dit traject oude (onbewuste) patronen blijvend veranderen naar nieuwe mogelijkheden, waardoor jij het leven kunt gaan leven wat jou gelukkig maakt.

Aan het eind van het traject

  • Heb jij de regie over je eigen leven
  • Voel je zin, meer rust en energie
  • Doe je de dingen die jij wilt doen
  • En houd je je bezig met wat er voor jou toe doet en waar jouw geluk in zit

Tijdens een eerste gesprek leren we elkaar alvast kennen en onderzoek ik waarmee je nu het best geholpen bent

Tevreden klanten

Layla maakt de dingen niet kleiner of groter dan ze zijn, maar precies zoals ze zijn. Met haar pragmatische aanpak ben je daardoor als je de praktijk binnenstapt al snel gegrond. Terug naar met beide voeten op de grond. Dit hielp mij om in het dagelijks leven minder in mijn hoofd te zitten. Door de wijze waarop Layla dat voorleeft en je dit in de sessies laat ervaren, bleek het ook voor mij weggelegd. Ik wist al dat ik het kon, maar door de sessies ontstond er bewustzijn op een dieper niveau in mijn lijf.

Het traject startte ik, omdat ik weet dat lekker in je vel niet moeilijk en zwaar hoeft te zijn en zo heb ik dit ook ervaren. Ik kan beter met angsten voor lichamelijke klachten omgaan. Als bonus heb ik geleerd nog dichter bij mezelf te blijven, zodat ik echt in mijn kracht kan komen. Soms was dat beangstigend en raakte het diepe snaren. Maar de inzichten werkten onbewust nog weken door en zijn voor het leven. 

De praktijk verliet ik vaak met een gevoel van ‘Hè, zo kan het ook’. Zelf verbaasd over dat het niet altijd moeilijk hoeft te zijn. Als je op een zijns-laag op zoek bent naar verandering, dan kan ik Layla van harte aanbevelen! 

Kim

Ik had al van alles geprobeerd, wel dat de klachten minder werden maar de oorzaak werd niet weggenomen. Om toch verder naar de oorzaak te zoeken ben ik het traject gestart bij Layla. Tijdens dit traject heb ik erg veel tools gekregen om tegen bepaalde situaties anders aan te kijken en veel meer mee te bewegen vanuit mijn lijf en niet vanuit het hoofd! Pas heb ik het traject afgerond en kijk ik terug op een hele bijzondere ervaring waarin ik mezelf de ruimte geef en niet altijd meer probeer ‘aan’ te staan.

Door een drukke baan, mantelzorg, groot verantwoordelijkheidsgevoel, moeder zijn, altijd aan staan, veel in m’n hoofd zitten, alle bordjes draaiende houden… heb ik me ziek gemeld omdat ik mij niet meer kon concentreren op mijn werktaken. Door de werkonderbreking, het coachingstraject, de mooie samenwerking tussen Layla en mij, even met mezelf bezig zijn heeft het mij heel veel gebracht en overzie ik alles weer en het werk geeft me weer energie. Uiteraard blijft het een uitdaging om niet weer in dezelfde valkuil te stappen, maar door de tools die ik van Layla heb gekregen heb ik een houvast!

Lieve Layla dankjewel voor deze bijzondere ervaring en reis die ik heb gemaakt om weer meer in het hier en nu te zijn! 

Linda

Onderzoek of ik de juiste persoon ben om jou te helpen

Meld je aan voor

mijn nieuwsbrief

Je hebt je met succes ingeschreven!