Selecteer een pagina

Ik stond op de tram te wachten om naar mijn client te gaan en kreeg een telefoontje met het bericht dat deze was overleden…

Verward ben ik weer naar huis gelopen om huilend op de bank te gaan zitten, voor 3 maanden lang. Ik had geen idee wat mij overkwam, waarom ik mij zo voelde en nauwelijks in beweging kon komen. Dit was de situatie van mijn burnout. Ik was 25 en hier begon ik voor het eerst serieus aandacht te schenken aan mijn binnenwereld. In de jaren daarna, kwam ik erachter dat ik in een illusie had geleefd, puur omdat de realiteit mij teveel pijn deed. Als ik mijn pijn zou blijven wegstoppen zou ik deze last met mij meedragen, mijn relaties laten bepalen en doorgeven aan de volgende generatie. Ik besloot dat dit geen optie was en maakte de keuze dit leven nu te leven en te doen wat hiervoor nodig is.

Hoe is het nu?

Ergens leek het een idioot idee, maar tegelijkertijd voelde ik dat dit het avontuur was wat ik aan wilde gaan. Geen ondernemerservaring, geen geld, geen connecties op deze plek… Een groot, leeg pand met helemaal niks erin. Deze stap had ik nooit gemaakt als ik nog steeds vast had gezeten in mijn oude beleving. Een leven vol stress en oud zeer, waar mijn hoofd regeerde en mijn binnenwereld een slechte raadgever was. Nu blijkt dat het geen makkelijke weg was, maar wel de juiste stap. Ik heb een goedlopende praktijk neergezet, op persoonlijk vlak een enorme groei doorgemaakt en een eigen methode ontwikkeld waarmee ik mensen kan helpen in korte tijd zichzelf vrij te maken van oude ballast. Het is geweldig om de zwaarte van het leven te hebben kunnen omzetten naar een heel plezierig leven vol mogelijkheden. Niet het hoofd alles laten bepalen, maar vrij om te leven vanuit eigen intuïtie. Dit is de kern van mijn bedrijf en hetgeen waar ik mensen mee op weg help.

Weetjes over mij

  • Pure chocola is in mijn buurt niet veilig.
  • Bij alles wat ik doe haal ik dolgraag eruit wat erin zit, gewoon omdat het zonde is het niet te doen.
  • Naast dat ik een vechter ben, ben ik een enorm weekdier. Het minste of geringste raakt mij, waar ik met mijn man en kinderen vaak smakelijk om kan lachen.

Mijn visie

Het leven is vaak gevuld met een hoop ruis. Er gaat veel aandacht en energie naar onzin, naar bepaalde onderdelen, waardoor er een hoop dingen onnodig ingewikkeld worden gemaakt. Dit komt doordat het hoofd teveel de regie heeft gekregen bij de meesten in onze westerse maatschappij. 

Volg mij op social media

“De directe weg naar een gelukkig leven

is het vrijmaken van je eigen intuïtie”

Wil jij samen met mij werken aan een oplossing voor jou?

Meld je aan voor

mijn nieuwsbrief

Voor tips, de nieuwste blogartikelen, interessante acties of evenementen en... inzichten, waarom ik jou kan helpen!

Je hebt je met succes ingeschreven!