Hier lees je meer over mij…

 

en waarom ik er alles van weet dat voor jezelf kiezen het verschil gaat maken

Net als jij heb ik ook geworsteld met mijn gezondheid, jaren van vage klachten, pijn in mijn lijf en een onrustig gevoel van binnen. Ondertussen vroeg ik teveel van mijzelf en erkende onvoldoende hoe het echt met mij ging. Niets bleek voldoende om mij echt energieker en vrijer te voelen. Ik had een manier van leven gevonden waarbij ik alles redelijk onder controle had, maar eigenlijk was dit leven met de rem erop. Uiteindelijk gaat energie hier niet van stromen en stagneert herstel. Na dat moment van bewustzijn was mijzelf vanuit veiligheid afremmen geen optie meer en is mijn drang naar het ontdekken van nieuwe mogelijkheden alleen maar gegroeid. Ik heb zelf mogen ontdekken wat het je opleverd als je je eigen herstellend vermogen optimaal de ruimte weet te bieden.

Inmiddels heb ik 20jr ervaring in het werken binnen de gezondheidszorg. En weet ik vanuit mijn persoonlijkeontwikkeling en het werken met duizenden mensen dat het voor niemand gezond is om je in te houden. In mijn eerste werkjaren manifesteerde zich een burnout en sinds een aantal jaar kan zeggen dat ik een Compex Traumatische Stressstoornis achter de rug heb.

Ik heb mij als lichaamsgerichttherapeut zowel in het reguliere als in het alternatieve circuit geschoold en ontwikkeld. Heb gewerkt in loondienst, als zelfstandige binnen diverse settings, een praktijkpand gerund en eigen methodieken ontwikkeld…..Nu heb ik mij los durven maken van alle systemen wat mij en de resultaten van mijn werk kan beperken. En werk ik vanuit 1 uniek traject. Door deze meest ideale werkvorm is het mogelijk direct het gezondheidsprobleem vanuit de kern te kunnen herstellen. Dit scheelt naast veel tijd, ook een hoop frustatie en alles wat het jou tot op heden heeft gekost om zover te komen.

Om je nog wat meer inzage te geven over mij, naast werk en gezondheid. Kan ik je vertellen dat: ik de moeder mag zijn van 3 kinderen…waarvan 2 zich al heel aardig in de puberteit bewegen. Ik 25 jr verkering heb met mijn man Sjoerd. Amsterdam mijn echte thuis is. Kickboksen mij heel veel heeft geleerd over mijzelf en over herstelprocessen. Ik inmiddels weet dat het essentieel voor mij is om te sporten en tijd alleen te hebben om mijn fijngevoeligheid als kracht in te kunnen zetten. Ik hou van droge, harde grappen. Ik nooit uitgeleerd wil zijn.

Verder ben ik heel nieuwsgierig naar wat anderen beweegt en dus ook naar jou!! Ik kijk graag vrijblijvend met je mee vanuit mijn expertise naar wat voor jou nodig is om je blijvend beter te kunnen voelen op korte en lange termijn.

 

Volg mij op social media

    “De directe weg naar een gelukkig leven

    is het vrijmaken van je eigen vermogen”

    Wil jij samen met mij werken aan een oplossing voor jou?

    Meld je aan voor

    mijn nieuwsbrief

    Je hebt je met succes ingeschreven!